Smazání účtu Petcy

V aplikaci

  1. Otevřete Petcy a na obrazovce Dnes klepněte vpravo nahoře na svou fotku.
  2. Vpravo nahoře klepněte na Nastavení.
  3. Klepněte na Smazat účet a potvrďte.

Účet se smaže hned. Zruší se i propojení přihlášení přes Apple a Kakao.

Bez aplikace

Pokud aplikaci nemůžete otevřít, napište nám z adresy, na které vás zastihneme. Uveďte, jak se přihlašujete (Apple, Google nebo Kakao), a jméno, které vidí vaše rodina. Položíme vám pár otázek, abychom ověřili, že účet patří vám, pak ho smažeme a dáme vám vědět.

Požádat o smazání e-mailem

picko.corp@gmail.com

Co se smaže

Smaže se váš účet, propojení přihlášení, souhlas s polohou a nastavení.

Pokud v rodině zůstávají další lidé, zvířata, záznamy péče a uložené procházky zůstanou jim a vaše záznamy se zobrazí jako „Bývalý člen“. Procházka, kterou jste ještě neuložili, se smaže. Pokud jste poslední člen, smažou se i zvířata, záznamy péče a procházky rodiny.

Podrobnosti najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.